KOJI JE TAOPATCH® NAJBOLJI ZA MENE?

Taopatch® START: Originalna formula. Uključuje dva sloja nanokristala i 190 terapijskih signala za vaš živčani sustav.

Taopatch® PRO: Nova formula. Sadrži četiri sloja nanokristala i 350 terapijskih signala za do 3x brže i bolje rezultate i širi spektar koristi.

Taopatch® EMOTION: Najnovija verzija Taopatcha, koja je namijenjena postizanju boljeg zdravlja, prevladavanju općeg stresa i tjeskobe. Preporučuje se koristiti zajedno s uređajem Taopatch® START.
Preporučeni protokol za simptome neuroloških stanja (multipla skleroza, fibromalgija, Parkinsonova bolest itd.,…) sadrži 2 paketa.
Taopatch® SPORT: Verzija za rekreativne i profesionalne sportaše koji žele poboljšati svoje rezultate ili se brže regenerirati nakon napora, s povećanom tjelesnom simetrijom, ravnotežom i aktivacijom mišića.
Još uvijek se dvoumite koji je TAOPATCH pravi za vas?   Nazovite nas na broj telefona  +386 41 639 166 i savjetovat će vas trenutno dostupan stručnjak.

Taopatch® kao patentirani medicinski uređaj, registriran u EU, niti sadrži kemikalije ili otrovne lijekove niti uzrokuje nuspojave. Taopatch® ne djeluje transdermalno (ne ispušta nikakve tvari kroz kožu) i ne mijenja frekvenciju u blizini ili u kontaktu s mobilnim telefonom.