TAOPATCH® SLOVENIJA – CENTER ZA POMOĆ KORISNICIMA

Informacije o proizvodu

Taopatch® je nanotehnološki uređaj koji kombinira svjetlosnu terapiju i akupunkturu.

Sadrži nanokristale koji pretvaraju toplinu iz tijela u svjetlost (čak i svijetle u mraku). Ova svjetlost se šalje na određene akupunkturne točke na tijelu, što pomaže tijelu da se „zapamti“ kako prirodno komunicirati s ostatkom tijela. Rezultat su brojne koristi za zdravlje, od bolje ravnoteže i držanja, do boljeg sna, fokusa, sportskih rezultata, ublažavanja boli i još mnogo toga.

Prema uputama se sa stručnjakom zajedno odabire protokol s kojim želite započeti. Kada koristite nanouređaje, važno je svom tijelu dati vremena da se prilagodi. Uređaji se moraju nositi kako je prikazano u nastavku:
Uređaj je vodootporan i može se nositi pod tušem, tijekom plivanja ili drugih aktivnosti u vodi. Za dodatnu zaštitu uređaja preporučamo korištenje ljepljivih traka prikladnih za ove aktivnosti.
Ne. Taopatch® djeluje preko topline iz tijela i okoline.
Taopatch® je siguran za nanošenje na kožu. Ova patentirana tehnologija licencirana je u Europi kao medicinski uređaj klase 1.
Za proizvode naručene na našoj službenoj web stranici nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca.
Naravno. Možete napraviti besplatno testiranje kod jednog od naših stručnjaka ovlaštenih za ugradnju.

UPOTREBA PROIZVODA

Stajalište korisnika: Jedinice Taopatcha se pričvršćuju/ugrađuju na određene točke tijela uobičajenom medicinskom trakom ili posebnim hipoalergenskim prilagođenim ljepljivim trakama koje nudimo. Dobivate instalacijske protokole pojedinih jedinica s uputama za uporabu.

Tehničko-stručni aspekt: Toplina vašeg tijela se pretvara u svjetlost s pomoću određenih terapijskih frekvencija, sličnih frekvencijama fotona koje vaš živčani sustav koristi za komunikaciju s ostatkom tijela.

Prema uputama se sa stručnjakom zajedno odabire protokol s kojim želite započeti. Kada koristite nanouređaje, važno je svom tijelu dati vremena da se prilagodi. Uređaji se moraju nositi kako je prikazano u nastavku: 1. tjedan - 4 sata dnevno
2.tjedan - 8 sati dnevno
3.tjedan - 12 sati dnevno
4.tjedan - 24 sata dnevno

Jedinice Taopatcha se mogu prati sapunom i toplom vodom kako bi se uklonili ostaci ljepila i dezinficirali uređaji. One su vodootporne i mogu se prati bez oštećenja.

(Ne preporučujemo korištenje sredstava za čišćenje na bazi alkohola.)

Postavljaju se na različite akupunkturne točke u isto vrijeme i učvršćuju ljepljivim trakama. Najčešća preporučena mjesta za postavljanje uređaja navedena su u uputama.
Broj uređaja koji se mogu nositi istodobno nije ograničen. Taopatch® jedinice se također mogu miješati (npr. Start + Pro).

Rezultati ovise o mnogim čimbenicima, poput stupnja toksičnosti, hidratacije, starosti postojećeg stanja/problema itd.

Prvi rezultati su vidljivi odmah, dok za prikaz drugih može potrajati malo duže. Stoga je vrlo važno da prije i nakon korištenja Taopatcha napravite test i fotografirate se kako biste imali referentnu točku za usporedbu.

Taopatch® pomaže živčanom sustavu da se reprogramira kroz kontinuirano izlaganje malim količinama hranjive svjetlosti. Što se flasteri duže primjenjuju, rezultati će biti dublji.

Nakon 2-godišnjeg razdoblja korištenja, vjerojatno ćete imati stabilne i trajne koristi.

Svaka osoba ima različitu težinu stanja i simptoma. Izričito preporučamo da nosite Taopatch® kontinuirano čak i nakon velikog napretka, dopuštajući tako tijelu da se vrati u vibracijsko stanje koje neprestano unosi sklad i lakoću u cijeli sustav.

IMATE LI JOŠ PITANJA?

Stupite u kontakt s našom ekipom za podršku korisnicima:

Nazovite nas na broj +386 41 639 166

ili ispinite kontatkni obrazac u nastavku, a mi ćemo vam se potom javiti u najkraćem mogućem roku.  

 

PITAJTE NAS