Human Upgrade device

„MEDICINA ĆE U BUDUĆNOSTI BITI MEDICINA FREKVENCIJAMA“, REKAO JE ALBERT EINSTEIN.

Što je Taopatch®? (POGLEDAJTE VIDEO-ZAPIS U NASTAVKU)

Pokreni video

BEZ NUSPOJAVA, S TRAJNIM REZULTATIMA I TRENUTNIM DJELOVANJEM

Taopatch® je certificirani medicinski uređaj, znanstveno priznat dvostruko slijepom studijom, koji ne ispušta kemikalije i nema kontraindikacija.

Primjetna i mjerljiva promjena vidljiva je u roku od nekoliko minuta nakon ugradnje.

Tek nakon dvije godine nošenja se tijelo može naviknuti na savršenu ravnotežu tijela.

Produkt slika
TP Start Final

KAKO DJELUJE TAOPATCH?

Taopatch® kombinira najnoviju tehnologiju, svjetlosnu terapiju i akupunkturu. Sadrži nanokristale koji pretvaraju tjelesnu toplinu u svjetlost (stvarno svijetli u mraku).

Proizvedeno svjetlo šalje se na određene akupunkturne točke u tijelu, što mu pomaže u procesu „prisjećanja“ kako prirodno komunicirati s ostatkom tijela.

Rezultat su mnoge pozitivne zdravstvene prednosti, od boljeg, prirodnijeg držanja do boljeg sna, fokusa, sportskih rezultata, ublažavanja boli i još mnogo toga.

TKO VEĆ KORISTI TAOPATCH®?

320778-P96BI2-124 - produkt TP
Namen

KOJA JE MISIJA PODUZEĆA,
KOJE STOJI IZA TAOPATCH® TEHNOLOGIJE?

Svrha poduzeća je proširiti uporabu inovativnih tehnologija i tehnika koje pozitivno utječu na zdravlje pojedinca, savršeno nadopunjuju tradicionalne i moderne zdravstvene pristupe te povećavaju njihovu učinkovitost.
Namen

TKO SVE KORISTI TAOPATCH®?

Danas stotine liječnika i terapeuta koriste Taopatch® tehnologiju, a i mnogi istraživači su uključeni u razvoj i istraživanje. Za nas je projekt strast koja se neprestano razvija: svakodnevno praćenje novih otkrića u svijetu, znanost o granicama, svijest da naš pogled mora biti usmjeren na današnja ograničenja jer smo svjesni da će ono što je danas inovativno sutra postati svakodnevni način očuvanja zdravlja.

Naše poduzeće je rezultat suradnje stručnjaka s holističkim pogledom na čovjeka, čiji je zajednički cilj prevencija. U projekt razvoja, stvaranja i širenja ove inovativne tehnologije uključio ih je dr. sc. Fabio Fontana. Cilj poduzeća je biofizičku tehnologiju učiniti dostupnom svima, a glavni cilj je liječenje poremećaja kretanja i poboljšanje propriocepcije.

114A8525-min
Vertical - TP page

KOJE REZULTATE MOŽETE POSTIĆI
UPOTREBOM TAOPATCH® UREĐAJA?

Vertical - TP page

KAKO SE UGRAĐUJE TAOPATCH®?

Taopatch® se može stalno nositi. Na kožu se stavlja s pomoću flaster trake. Dvadesetčetverosatna prisutnost uređaja stabilizira učinke drugih fizikalnih terapija, ubrzava regeneraciju organizma i skraćuje vrijeme ostalih terapija i tretmana.

Taopatchovi® autorizirani stručnjaci će vas naučiti kako se ugrađuje za specifičnu vrsti primjene i daju savjete o tome kako instalirati pojedinačne jedinice na prave dijelove tijela te koliko dugo i kada je najbolje koristiti uređaj.

Oni malo odvažniji mogu ga sami ugraditi s pomoću video zapisa s detaljnim uputama koji dobivate s proizvodom, zajedno s uputama za uporabu u tiskanom obliku.